Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Mallorca te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
14 september 2023
Mallorca is een ideale bestemming voor klimliefhebbers, met een scala aan klimroutes voor verschillende niveaus. In deze blogpost ontdek je enkele van de beste plekken om te sportklimmen op het eiland en krijg je handige tips om veilig te klimmen.
 
11 september 2023
Mallorca is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa vanwege de prachtige stranden, bergen en historische steden. Als je op zoek bent naar een unieke vakantie-ervaring, dan is het huren van een villa op Mallorca misschien wel de perfecte optie voor jou. Hier zijn enkele handige tips om je te helpen de perfecte villa te vinden en te genieten van je vakantie.
 
8 september 2023
Mallorca is niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar ook om de bloeiende olijfolieproductie. In deze blog nemen we je mee op een reis naar een olijfgaard op Mallorca en laten we je zien hoe olijfolie wordt geproduceerd.
 
5 september 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden, heerlijk eten en bruisend nachtleven, maar wist je dat het eiland ook een lange geschiedenis heeft als producent van hoogwaardige imitatieparels? De Mallorcaanse parelindustrie heeft een belangrijke rol gespeeld in de economische geschiedenis van het eiland en heeft bijgedragen aan de bekendheid en populariteit van Mallorca als toeristische bestemming.
 
2 september 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende feesten, maar de amandelteelt is ook een belangrijk onderdeel van de geschiedenis en cultuur van het eiland en heeft een grote economische betekenis. In deze blogpost gaan we dieper in op het belang van de amandelteelt op Mallorca.
 
30 augustus 2023
Mallorca is een paradijs voor natuurliefhebbers en reizigers die op zoek zijn naar adembenemende landschappen en panoramische uitzichten. Ontdek de top 10 uitzichtpunten op het eiland en geniet van de onvergetelijke schoonheid van Mallorca.
 
28 augustus 2023
Mallorca is niet alleen een prachtige vakantiebestemming met witte zandstranden en rijke geschiedenis, maar ook een plek waar je unieke ambachten en producten kunt vinden die perfect zijn als souvenir. In dit artikel bespreken we enkele van de beste Mallorcaanse producten die je zeker moet overwegen om aan je vakantieherinneringen toe te voegen.
 
26 augustus 2023
Mallorca is dé bestemming voor levensgenieters die op zoek zijn naar een luxe vakantie. Met prachtige resorts, verfijnde gastronomie en een overvloed aan activiteiten, biedt dit eiland de perfecte combinatie van comfort, plezier en ontspanning. In deze blogpost ontdek je hoe je een onvergetelijke luxe vakantie op Mallorca kunt beleven, inclusief de meest exclusieve accommodaties, culinaire ervaringen en activiteiten.
 
24 augustus 2023
Mallorca is een populaire vakantiebestemming met prachtige stranden, historische steden en een bruisend nachtleven. In deze blogpost delen we handige tips voor het vliegen naar Mallorca en het regelen van vervoer op het eiland.
 
22 augustus 2023
Mallorca is een paradijs voor autorijders met zijn gevarieerde landschap, prachtige stranden, indrukwekkende bergen en charmante dorpjes. In dit blogartikel nemen we je mee op een ontdekkingstocht langs de mooiste autoroutes op het eiland Mallorca.
 
20 augustus 2023
Wil je op vakantie naar Mallorca, maar ben je benieuwd naar het klimaat en de beste reistijd? In deze blogpost vind je alle informatie over het weer op dit prachtige eiland, zodat je goed voorbereid op reis kunt gaan.
 
18 augustus 2023
Mallorca is niet alleen een populaire vakantiebestemming voor mensen, maar ook voor huisdieren. In dit artikel delen we onze beste tips voor het reizen met huisdieren op Mallorca, zodat jij en je trouwe viervoeter kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie samen.
 
16 augustus 2023
Mallorca is een eiland dat zowel zonaanbidders als natuurliefhebbers aantrekt. In dit artikel ontdek je de beste plekken om te kamperen en te genieten van de prachtige stranden, bergen en charmante dorpjes van het eiland.
 
14 augustus 2023
Mallorca is niet alleen geschikt voor gezinsvakanties of groepsreizen, maar biedt ook een uitstekende bestemming voor solo-reizigers. In dit artikel delen we tips en advies voor diegenen die het eiland alleen willen verkennen.
 
12 augustus 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden en bergachtige landschap, maar het eiland heeft ook een rijke maritieme geschiedenis die wordt weerspiegeld in de vele vuurtorens langs de kustlijn. In dit blogartikel bespreken we vijf van de mooiste vuurtorens op Mallorca voor liefhebbers van maritieme geschiedenis en adembenemende uitzichten.