Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Mallorca te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
10 augustus 2023
Ontdek de prachtige natuurreservaten van Mallorca met onze tips. Het grootste eiland van de Balearen heeft een indrukwekkend aantal reservaten met een breed scala aan flora en fauna, en we geven je enkele handige tips om deze te bezoeken.
 
8 augustus 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en adembenemende landschappen, waardoor het een paradijs is voor watersportliefhebbers. In dit artikel bespreken we de beste plekken om te paddleboarden en kajakken op dit mooie eiland.
 
6 augustus 2023
Mallorca staat bekend om haar prachtige stranden en rijke cultuur, maar wist je dat het eiland ook een geweldige plek is om unieke ervaringen met zeedieren te beleven? In dit blogbericht delen we de meest opwindende activiteiten waarbij je kunt zwemmen met dolfijnen, snorkelen met zeeschildpadden, duiken met roggen, zeegrotten verkennen en zeiltochten maken om zeezoogdieren te spotten.
 
4 augustus 2023
Mallorca is een fantastische vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Het eiland biedt een enorme variëteit aan activiteiten en attracties die speciaal zijn ontworpen om jonge reizigers en hun ouders te vermaken.
 
2 augustus 2023
Ontdek de rijke kunst en cultuur van Mallorca door een bezoek te brengen aan enkele van de bekendste musea en galerieën op het eiland, die een uniek inzicht bieden in de geschiedenis, kunst en cultuur van de Balearen.
 
31 juli 2023
Mallorca is niet alleen bekend om zijn prachtige landschappen en bruisende nachtleven, maar ook om zijn toonaangevende duurzame en milieuvriendelijke initiatieven. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste eco-vriendelijke accommodaties en initiatieven op het eiland, perfect voor milieubewuste reizigers die op zoek zijn naar een duurzame vakantie.
 
29 juli 2023
Mallorca is een paradijs voor paragliders vanwege zijn adembenemende landschappen, uitstekende vliegomstandigheden en talrijke paragliding spots. In dit blogartikel zullen we de beste plekken om te paragliden op Mallorca verkennen en enkele tips delen om uw vliegervaring onvergetelijk te maken.
 
27 juli 2023
Ontdek de schoonheid van de nabijgelegen eilanden van Mallorca tijdens een onvergetelijk dagje uit. In dit artikel vind je tips en informatie over Cabrera, Dragonera en Formentor, waar je kunt genieten van ongerepte natuur, adembenemende uitzichten en unieke flora en fauna.
 
25 juli 2023
Mallorca heeft meer te bieden dan alleen prachtige stranden en landschappen. Ontdek de rijke cultuur en tradities van het eiland door deel te nemen aan rondleidingen en workshops waar je de Mallorcaanse ambachten kunt leren. In dit artikel bespreken we enkele van de beste rondleidingen en workshops op het eiland, zodat je het échte Mallorca kunt beleven tijdens je vakantie.
 
23 juli 2023
Mallorca, het grootste eiland van de Balearen, biedt naast prachtige stranden en bruisend nachtleven ook een indrukwekkend religieus erfgoed. In dit blogartikel nemen we je mee op een tour langs enkele van de mooiste kloosters en kerken op Mallorca.
 
21 juli 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende toeristische steden, maar het eiland heeft ook een van de meest indrukwekkende bergketens van Europa: het Tramuntana gebergte. In dit artikel nemen we je mee op een reis door dit betoverende gebergte en delen we enkele hoogtepunten en tips voor een onvergetelijke ervaring op Mallorca.
 
19 juli 2023
Mallorca is een adembenemend eiland met een divers landschap dat fotografen van over de hele wereld aantrekt. In dit blogartikel delen we enkele handige tips om het prachtige landschap van Mallorca vast te leggen en thuis te komen met verbluffende foto's.
 
17 juli 2023
Mallorca staat bekend om zijn idyllische stranden en kristalheldere wateren, maar het eiland biedt ook een ware schat voor vogelliefhebbers. Met een indrukwekkende verscheidenheid aan inheemse en trekvogels, delen we in dit artikel de beste plekken voor vogelspotten op dit betoverende eiland.
 
15 juli 2023
Mallorca, het grootste eiland van de Balearen in Spanje, biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor paardenliefhebbers. Paardrijden op dit prachtige eiland stelt je in staat om de verborgen paden, adembenemende uitzichten en prachtige landschappen te ontdekken die je anders niet zou kunnen bereiken. In deze blogpost zullen we enkele van de beste routes en maneges bespreken die je kunt overwegen voor je volgende paardrijavontuur op Mallorca.
 
13 juli 2023
Mallorca is een ideale locatie voor watersportliefhebbers dankzij de prachtige stranden, kristalhelder water en gunstige klimaat. In dit artikel zullen we de beste plekken om te windsurfen en kitesurfen op Mallorca verkennen, zodat zowel beginners als ervaren surfers het eiland vanuit een ander perspectief kunnen ervaren.