Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Mallorca te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
11 juni 2023
Mallorca is de ideale bestemming voor koppels die op zoek zijn naar romantiek en een onvergetelijke honeymoon. Met adembenemende landschappen, kristalheldere wateren en charmante dorpjes biedt dit eiland de perfecte setting voor een romantisch uitje. In deze blogpost ontdek je enkele van de meest romantische en idyllische plekjes op Mallorca die je niet mag missen tijdens je liefdesvakantie.
 
9 juni 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige landschap en het hele jaar door zon, waardoor het een paradijs is voor golfliefhebbers. In deze blogpost delen we de beste golfbanen op het eiland, inclusief hun unieke kenmerken en faciliteiten.
 
7 juni 2023
Mallorca is een idyllische bestemming met prachtige stranden, kristalhelder water en charmante kustdorpen. In dit artikel verkennen we enkele van de mooiste kustdorpen van Mallorca, van pittoreske vissersdorpjes tot levendige badplaatsen.
 
5 juni 2023
Mallorca, het grootste eiland van de Balearen, is een populaire bestemming voor toeristen en expats. Voor wie tijdens het verblijf op het eiland ook de Spaanse taal wil leren of verbeteren, bieden de verschillende Spaanse taalscholen en cursussen op Mallorca uitkomst. In deze gids bespreken we de verschillende opties en geven we tips voor het kiezen van de beste Spaanse taalschool op Mallorca.
 
3 juni 2023
Mallorca is een paradijs voor zeilliefhebbers dankzij de kristalheldere wateren, prachtige kustlijn en gunstige weersomstandigheden. In dit artikel geven we tips en informatie over het zeilen rondom Mallorca en waar je boten kunt huren om optimaal te genieten van je vakantie op zee.
 
1 juni 2023
Mallorca is een paradijs voor liefhebbers van watersporten zoals duiken en snorkelen. In dit blogartikel bespreken we de beste plekken om te duiken en snorkelen op Mallorca, zodat je kunt genieten van een onvergetelijke onderwaterervaring tijdens je volgende vakantie op dit prachtige eiland.
 
30 mei 2023
Mallorca staat bekend om zijn bruisende nachtleven, met talloze bars, clubs en feesten die tot in de vroege uurtjes doorgaan. In dit artikel nemen we je mee op een tour langs de beste uitgaansgelegenheden van Mallorca, zodat je precies weet waar je moet zijn om tot in de vroege uurtjes van het eiland te genieten.
 
28 mei 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige landschappen en architectuur, maar wat het eiland echt bijzonder maakt zijn de spectaculaire zonsondergangen. In dit artikel delen we de mooiste locaties om van deze adembenemende momenten te genieten.
 
26 mei 2023
Mallorca is een idyllisch eiland in de Middellandse Zee met een levendige cultuur, adembenemende landschappen en prachtige stranden. In dit artikel worden de 10 must-see bezienswaardigheden besproken die je niet mag missen tijdens je bezoek aan dit prachtige eiland.
 
24 mei 2023
Mallorca is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar ook om zijn lokale markten en winkels. In dit artikel nemen we je mee op een reis langs de verborgen schatten van dit paradijselijke eiland, van authentieke ambachten tot verse producten en unieke souvenirs.
 
22 mei 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en fantastische eten. In dit blog artikel nemen we je mee op een culinaire reis langs de lekkerste tapasbars en restaurants op Mallorca.
 
20 mei 2023
Palma de Mallorca is niet alleen de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca, maar ook het culturele en historische hart van de Balearen. In dit artikel nemen we je mee door de rijke geschiedenis van Palma de Mallorca, van de oudheid tot de moderne tijd.
 
18 mei 2023
Mallorca is meer dan alleen een populaire vakantiebestemming met prachtige stranden en bruisende uitgaansgelegenheden. Het eiland heeft ook enkele indrukwekkende natuurgebieden, waarvan S'Albufera Natural Park in het noordoosten van Mallorca een van de meest adembenemende is. In deze tekst verkennen we de geschiedenis, flora en fauna van het park en geven we enkele tips voor een onvergetelijk bezoek.
 
16 mei 2023
Cala Figuera is een verborgen parel in het zuidoosten van Mallorca, een charmant vissersdorpje dat de perfecte plek biedt om te ontspannen en te genieten van de traditionele Mallorcaanse cultuur en natuurlijke schoonheid.
 
14 mei 2023
Valldemossa, een charmant dorpje in de Serra de Tramuntana op het eiland Mallorca, heeft een rijke geschiedenis en nauwe banden met de wereldberoemde componist Frederic Chopin. Het dorpje trekt bezoekers van over de hele wereld aan met zijn idyllische charme, middeleeuwse architectuur en prachtige natuurlijke omgeving.