Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Mallorca te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
12 mei 2023
Son Marroig is een historisch landgoed gelegen aan de westkust van Mallorca, dat bekend staat om zijn romantische tuin en spectaculaire uitzicht op de Middellandse Zee. In dit artikel nemen we je mee op een fascinerende reis door de geschiedenis, de tuinen en het adembenemende uitzicht van Son Marroig.
 
10 mei 2023
Ontdek het bruisende hart van Palma de Mallorca: het Plaça Major. Dit centrale plein is een toeristische attractie van de stad en biedt een indrukwekkende architectuur, levendige sfeer, en een breed scala aan winkels, restaurants en evenementen. Lees verder en kom alles te weten over deze iconische plek in Palma de Mallorca.
 
9 mei 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden en landschappen, en een van de meest pittoreske plekjes op het eiland is Cala Santanyí. Deze prachtige baai in het zuidoosten van Mallorca biedt een ideale locatie voor een ontspannen dagje uit en is omgeven door rotsachtige kliffen met uitzicht op de Middellandse Zee.
 
8 mei 2023
Ontdek de Fundació Pilar i Joan Miró op het prachtige eiland Mallorca, een fascinerend museum en kunstgalerie gewijd aan de wereldberoemde kunstenaar Joan Miró en zijn unieke band met het eiland.
 
7 mei 2023
Ontdek het Castell d'Alaró, een middeleeuws kasteel op een heuveltop op Mallorca, en geniet van spectaculaire uitzichten, een wandeling door een prachtig landschap en een duik in de geschiedenis van dit fascinerende fort.
 
6 mei 2023
Ontdek het ongerepte natuurgebied van Sa Dragonera, een klein eiland voor de kust van Mallorca dat een paradijs is voor wandelaars en vogelliefhebbers en beschermde diersoorten en planten herbergt.
 
5 mei 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar er is veel meer te ontdekken op dit eiland. Een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden is de Torrent de Pareis, een 5 kilometer lange kloof die wandelaars en kajakkers uitdaagt en natuurliefhebbers betovert.
 
4 mei 2023
Es Trenc is een verborgen juweeltje op Mallorca, omringd door duinen en pijnbomen en bekend om zijn ongerepte natuur en adembenemende landschap. Ontdek waarom dit strand een must-see is voor natuurliefhebbers en rustzoekers, en welke activiteiten en bezienswaardigheden er in de omgeving te vinden zijn.
 
3 mei 2023
Mallorca staat bekend om zijn bruisende nachtleven en levendige stranden, maar er zijn ook rustigere, minder bekende plekken te ontdekken, zoals het betoverende Sant Elm. Dit charmante kustdorpje biedt adembenemende natuurlijke schoonheid, lokale cultuur en culinaire hoogstandjes.
 
2 mei 2023
Het noordwesten van Mallorca herbergt een verborgen parel genaamd Sa Calobra, een adembenemende baai omringd door indrukwekkende bergen en natuur. De weg naar deze bestemming wordt beschouwd als een van de mooiste autoritten ter wereld en biedt een uitdaging die wordt beloond met een onvergetelijke ervaring en uitzicht op de bergen en de kustlijn van Mallorca.
 
1 mei 2023
Mallorca is niet alleen bekend om zijn prachtige kustlijn en rijke geschiedenis, maar herbergt ook een verborgen schat voor liefhebbers van planten en natuur: de Jardí Botànic de Sóller. Gelegen in het pittoreske stadje Sóller aan de noordwestkust van het eiland, biedt deze botanische tuin een unieke en verrijkende ervaring die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Mallorca.
 
30 april 2023
Ontdek de spirituele kant van het prachtige eiland Mallorca door een bezoek te brengen aan het Santuari de Lluc, een klooster gelegen in het hart van de Serra de Tramuntana. Het klooster biedt niet alleen een diepe spirituele ervaring, maar ook een kans om de rijke culturele geschiedenis van Mallorca te ontdekken.
 
29 april 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden en baaien, maar een van de meest idyllische en afgelegen plekken is toch wel Cala Varques. Omringd door indrukwekkende kliffen en dennenbossen, biedt deze baai de perfecte plek voor een ontspannen dagje uit, ver weg van de drukte van de toeristische hotspots.
 
28 april 2023
Ontdek het schilderachtige dorpje Deià aan de westkust van Mallorca, een verborgen juweeltje dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis, rustieke charme en inspirerende kunstenaarsgemeenschap. In deze blogpost nemen we je mee op een tour door Deià, zijn geschiedenis, bekende bewoners en must-see bezienswaardigheden.
 
27 april 2023
Ontdek het betoverende ondergrondse meer en grottenstelsel van Coves del Drac op Mallorca. In dit blogbericht nemen we je mee op een ontdekkingstocht door dit fascinerende natuurwonder en vertellen we je alles wat je moet weten over een bezoek aan deze magische plek.