Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Mallorca te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
26 april 2024
Ontdek het bruisende nachtleven en prachtige stranden van Magaluf op Mallorca, de ultieme vakantiebestemming.
 
22 april 2024
Santa Ponsa: prachtige stranden, levendige sfeer, culinaire hoogstandjes en bezienswaardigheden op Mallorca. Perfecte bestemming voor ontspanning en plezier.
 
18 april 2024
Ontdek de verborgen schatten van Esporles op Mallorca: pittoresk dorpje, historie, natuur, lokale gerechten en prachtige stranden. Must-visit bestemming!
 
14 april 2024
Betoverende havenstad Port de Sóller op Mallorca, met prachtige stranden, schilderachtige haven, lokale keuken en rijke geschiedenis. Bezoek en laat je betoveren.
 
10 april 2024
Sant Elm: pittoresk dorp met prachtige natuur, stranden, lokale keuken. Verborgen juweeltje van Mallorca. Plan je reis vandaag nog!
 
6 april 2024
Colònia de Sant Jordi: een paradijs aan zee met prachtige stranden, natuurparken, lokale keuken en ontspannen sfeer. Must-visit bestemming!
 
2 april 2024
Ontdek Portocolom, de verborgen parel van Mallorca! Prachtige stranden, schilderachtige haven, rijke geschiedenis en heerlijke keuken.
 
29 maart 2024
Portals Nous: betoverende badplaats op Mallorca met prachtige stranden, luxe jachthaven, bruisend nachtleven en heerlijke gastronomie.
 
25 maart 2024
Ontdek de betoverende schoonheid van Cala Figuera: de verborgen parel van Mallorca. Een must-visit bestemming voor een ontspannen vakantie.
 
21 maart 2024
Ontdek Santanyí: een charmant stadje met pittoreske straatjes, prachtige stranden, culturele hoogtepunten en culinaire ervaringen. Een verborgen parel op Mallorca.
 
17 maart 2024
Ontdek de verborgen parel Andratx, met adembenemende landschappen, rijke geschiedenis, heerlijk eten en activiteiten voor iedereen.
 
13 maart 2024
Ontdek het pittoreske dorp Deia op Mallorca: adembenemend landschap, artistieke sfeer, historische charme, culinaire hoogstandjes en avontuurlijke activiteiten.
 
9 maart 2024
Sa Calobra, het adembenemende strand op Mallorca, is een verborgen parel met kristalhelder water, een indrukwekkende kloof en veel natuurlijke schoonheid. Een must-visit bestemming!
 
5 maart 2024
Ontdek de prachtige stranden van Cala d'Or, een paradijs op Mallorca! Met kristalhelder water, watersportactiviteiten en idyllische uitzichten.
 
1 maart 2024
Cap de Formentor op Mallorca is een adembenemende bestemming met kliffen, stranden, wandel- en fietsroutes en unieke flora en fauna.