Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Mallorca te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
26 april 2023
Cap de Formentor is een van de meest spectaculaire plekken om te bezoeken op het betoverende eiland Mallorca. Gelegen aan de noordelijke punt van het eiland, biedt deze adembenemende bestemming een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers, fotografen en avonturiers die de schoonheid en diversiteit van Mallorca willen ervaren.
 
24 april 2023
Mallorca is een favoriete bestemming voor fietsliefhebbers vanwege het gevarieerde landschap, uitdagende heuvels en het aangename klimaat. In dit artikel delen we enkele tips en aanbevolen routes om je fietsavontuur op Mallorca onvergetelijk te maken.
 
24 april 2023
Mallorca is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar ook om zijn adembenemende bergketen genaamd Serra de Tramuntana. Als UNESCO-werelderfgoed biedt deze bergketen niet alleen een overvloed aan natuurlijke schoonheid, maar ook een rijke culturele geschiedenis en talloze buitenactiviteiten voor bezoekers. In dit artikel ontdek je waarom een bezoek aan Serra de Tramuntana tijdens je volgende vakantie naar Mallorca de moeite waard is.
 
21 april 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar het eiland heeft ook veel te bieden aan wandelaars. Ontdek de mooiste wandelroutes op Mallorca, van pittoreske kustpaden tot bergachtige routes, in dit blog artikel.
 
10 april 2023
Mallorca staat bekend om zijn populaire badplaatsen, maar het zijn juist de verborgen parels die het eiland uniek maken. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar enkele van de meest afgelegen baaien en stranden van Mallorca, waar je kunt genieten van rust, stilte en adembenemend natuurschoon.
 
3 april 2023
Mallorca is de perfecte bestemming voor liefhebbers van prachtige stranden en kristalhelder water. In dit blogartikel zullen we de beste stranden van Mallorca verkennen, zodat u de perfecte strandbestemming kunt vinden voor uw volgende vakantie.