Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Mallorca te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
29 oktober 2023
Mallorca is niet alleen een prachtige vakantiebestemming, maar biedt ook vele spannende activiteiten, waaronder speurtochten en geocaching. In deze blog nemen we je mee op een reis langs de beste speurtochten en geocaching-ervaringen op het eiland, zodat je het avontuur van deze moderne schattenjacht kunt ontdekken.
 
26 oktober 2023
Mallorca is een prachtig eiland in de Middellandse Zee en biedt diverse mogelijkheden om te barbecueën op de meest adembenemende locaties, van rustige stranden tot afgelegen bergtoppen. In deze blogpost delen we de beste plekken op het eiland om te barbecueën en geven we tips voor een geslaagde barbecue-ervaring.
 
23 oktober 2023
Een weekendje weg naar Mallorca met vriendinnen is de perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en quality time te hebben. In deze tekst volgen 10 tips om van jouw meisjesweekend op Mallorca een onvergetelijke ervaring te maken.
 
20 oktober 2023
Mallorca is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en heerlijke eten, maar ook om zijn bruisende nachtleven en fantastische live muzieklocaties. In deze blogpost nemen we je mee op een muzikale reis langs de beste jazzclubs, rock- en popmuzieklocaties, theaters, Ierse pubs, nachtclubs en culturele locaties op het eiland.
 
17 oktober 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden en geweldige waterparken. In dit artikel delen we enkele tips voor het bezoeken van de beste waterparken op Mallorca, zodat je optimaal kunt genieten van een dag vol waterpret en avontuur.
 
14 oktober 2023
Mallorca is beroemd om zijn prachtige stranden en kristalheldere wateren, en de beste manier om hiervan te genieten is door te relaxen in een strandclub of beachbar. Hieronder vind je vijf van de mooiste en meest populaire strandclubs en beachbars die je kunt bezoeken tijdens je reis naar Mallorca.
 
11 oktober 2023
Wil je meer ontdekken dan alleen de zon, zee en stranden op Mallorca? Ontdek dan de magie van het sterrenkijken op het eiland, dat bekend staat om zijn heldere nachtelijke hemel en minimale lichtvervuiling. In deze blogpost ontdek je de beste plekken om te stargazen en krijg je handige tips voor de ultieme sterrenkijkervaring op Mallorca.
 
8 oktober 2023
Mallorca is een prachtig eiland dat zich uitstekend leent voor een toegankelijke vakantie voor senioren. In deze blog delen we enkele tips en bezienswaardigheden om je te helpen bij het plannen van een vakantie naar Mallorca.
 
5 oktober 2023
Mallorca is een eiland dat bekend staat om zijn prachtige natuur en landschappen. Het is dan ook een ideale locatie om te picknicken en te genieten van de zon, het strand en de omringende natuur. In deze tekst worden enkele van de beste picknickplekken op het eiland beschreven, van afgelegen baaien tot grote parken.
 
2 oktober 2023
Mallorca is een prachtig eiland met adembenemende stranden en uitzichten. Een van de beste manieren om het eiland te verkennen is door middel van een boottocht of cruise. Hier zijn enkele van de leukste en meest diverse opties voor boottochten en cruises op Mallorca.
 
29 september 2023
Als je op zoek bent naar een prachtige locatie voor je bruiloft, is Mallorca een geweldige keuze. Maar het organiseren van een bruiloft op dit eiland kan een uitdaging zijn. Daarom hebben we 10 tips voor je op een rijtje gezet om je te helpen bij het plannen van de perfecte bruiloft op Mallorca.
 
26 september 2023
Als je op zoek bent naar een betoverende locatie voor je trouwfoto's, dan is Mallorca de perfecte bestemming. Met adembenemende landschappen, van prachtige stranden tot schilderachtige bergdorpjes, biedt dit eiland een scala aan mogelijkheden voor de mooiste bruidsfotolocaties.
 
23 september 2023
Wanneer je op reis gaat met kinderen, is het belangrijk om op zoek te gaan naar goede speeltuinen en parken om ze bezig en vermaakt te houden. Hier vind je enkele van de leukste speeltuinen en parken voor kinderen over de hele wereld.
 
20 september 2023
Ontdek de top vijf visplekken op het prachtige eiland Mallorca, waar je kunt genieten van een onvergetelijke viservaring in de rustige baaien, heldere lagunes en open zeeën met een overvloed aan vissoorten.
 
17 september 2023
Ontdek het prachtige eiland Mallorca met een camper en geniet van de vrijheid die het reizen met een camper biedt. Om ervoor te zorgen dat je reis soepel verloopt, hebben we enkele handige tips voor het reizen met een camper op Mallorca op een rijtje gezet.