Ontdek de Top Vissen Plekken op het Betoverende Eiland Mallorca

20 september 2023
Ontdek de Top Vissen Plekken op het Betoverende Eiland Mallorca

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke viservaring, dan is Mallorca de place to be! Het eiland heeft enkele van de meest spectaculaire visplekken ter wereld, van rustige baaien en heldere lagunes tot open zeeën en rotsachtige kustlijnen. In deze blogpost delen we onze top vijf favoriete plekken om te vissen op Mallorca.

1. Cala Llombards

Cala Llombards is een prachtige baai in het zuidoosten van Mallorca en is een van de meest populaire plekken om te vissen op het eiland. Hier vind je een overvloed aan zeebaars, zeebrasem en octopus, evenals andere soorten. De baai is gemakkelijk te bereiken en biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. Het is een ideale plek voor zowel beginners als ervaren vissers.

2. Port de Sóller

Port de Sóller is een pittoresk vissersdorpje aan de noordwestkust van Mallorca. Het is een populaire plek voor zowel vissers als toeristen vanwege de prachtige natuurlijke omgeving en de overvloed aan vissoorten. Hier kun je onder andere barracuda en zwaardvis vangen. Het is een ideale plek voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke viservaring.

3. Cala Ratjada

Cala Ratjada is een charmant vissersdorp aan de noordoostkust van Mallorca en is een van de beste plekken om te vissen op het eiland. Hier vind je een overvloed aan vissoorten, waaronder tonijn, zwaardvis en dorade. Het dorp heeft ook een levendige vissershaven en een aantal visrestaurants waar je kunt genieten van de vangst van de dag.

4. Sa Coma

Sa Coma is een prachtige badplaats aan de oostkust van Mallorca en is een populaire plek om te vissen vanwege de overvloed aan vissoorten. Hier kun je onder andere makreel, zeebaars en zeebrasem vangen. De baai biedt ook een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en is een ideale plek om te ontspannen na een dag vissen.

5. Cap de Formentor

Cap de Formentor is een adembenemende landtong op de noordelijke punt van Mallorca. Het is een van de meest spectaculaire visplekken ter wereld en biedt een overvloed aan vissoorten, waaronder tonijn, zwaardvis en barracuda. Het is een ideale plek voor ervaren vissers die op zoek zijn naar een uitdaging.

Of je nu een ervaren visser bent of gewoon op zoek bent naar een unieke viservaring, Mallorca heeft voor elk wat wils. Van rustige baaien tot open zeeën en rotsachtige kustlijnen, het eiland biedt enkele van de meest spectaculaire visplekken ter wereld. Dus pak je hengel en ga op avontuur!