5 Mooiste Strandclubs en Beachbars op Mallorca

14 oktober 2023
5 Mooiste Strandclubs en Beachbars op Mallorca

Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden en helderblauwe wateren, en er is geen betere manier om te genieten van deze schoonheid dan door te ontspannen in een strandclub of beachbar. Hier zijn enkele van de mooiste en meest populaire strandclubs en beachbars om te bezoeken tijdens uw reis naar Mallorca.

1. Nikki Beach Mallorca

Nikki Beach Mallorca is een van de meest exclusieve strandclubs van Mallorca en is gelegen aan het prachtige strand van Magaluf. Met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, is Nikki Beach de perfecte plek om te genieten van een dagje zon, zee en zand. De club beschikt over een groot zwembad, comfortabele ligbedden, een restaurant en een bar. Er worden ook regelmatig feesten georganiseerd met bekende DJ's.

2. Purobeach Illetas

Purobeach Illetas is gelegen aan de westkust van Mallorca, op slechts 10 minuten van Palma. Deze strandclub biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen en beschikt over comfortabele ligbedden, een zwembad en een restaurant met een mediterrane keuken. Purobeach Illetas staat bekend om zijn ontspannen sfeer en is de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang.

3. Nassau Beach Club

Nassau Beach Club is gelegen aan het strand van Palma en is een van de meest trendy strandclubs van Mallorca. Het beschikt over een groot zwembad, comfortabele ligbedden en een restaurant met een internationale keuken. De club is een populaire plek voor feesten en evenementen, en er worden vaak bekende DJ's uitgenodigd om op te treden.

4. Mhares Sea Club

Mhares Sea Club is gelegen aan de zuidkust van Mallorca, in de buurt van Cala Blava. Het biedt een prachtig uitzicht op de zee en beschikt over een groot zwembad, een spa en een restaurant met een mediterrane keuken. Mhares Sea Club is een rustige en ontspannen plek om te genieten van de zon en de zee.

5. Beach Club Gran Folies

Beach Club Gran Folies is gelegen in de buurt van de stad Port Andratx en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. De club beschikt over comfortabele ligbedden, een zwembad en een restaurant met een mediterrane keuken. Beach Club Gran Folies is een populaire plek voor feesten en evenementen en er worden vaak bekende DJ's uitgenodigd om op te treden.

Of je nu op zoek bent naar een exclusieve strandclub of een ontspannen beachbar, Mallorca heeft voor elk wat wils. Deze vijf strandclubs en beachbars bieden allemaal een prachtig uitzicht op de zee en de bergen en zijn de perfecte plekken om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Mallorca. Vergeet niet om je zonnebril en zonnebrandcrème mee te nemen en geniet van je dagje uit op het strand!