Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Mallorca te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
28 december 2023
10 adembenemende plekken op Mallorca: Cap de Formentor, Serra de Tramuntana, Cala Deià, Es Trenc, Castell de Bellver, Coves del Drach, Colònia de Sant Jordi, Mirador de ses Animes, Santuari de Lluc, Port de Sóller.
 
24 december 2023
Ontdek de prachtige natuur van Mallorca: bergen, tuinen, kustlijn en vogels. Een paradijs voor natuurliefhebbers.
 
20 december 2023
Ontdek de beste surfspots op Mallorca met perfecte golven, helder water en adembenemende landschappen.
 
16 december 2023
Mallorca biedt een scala aan smaakvolle evenementen en festivals voor foodies, zoals olijfoliefestivals, tapasroutes en wijnfestivals.
 
12 december 2023
Tips for visiting historical cemeteries: plan ahead, choose a cemetery, be respectful, bring a map, learn about history, appreciate architecture, bring snacks and water, prepare for weather, respect privacy of others, take photos, and plan your next visit.
 
8 december 2023
Op zoek naar een ontspannende en luxe ervaring op Mallorca? Ontdek de meest heerlijke high tea plekken op het eiland, van traditioneel Engelse tot mediterrane twisten. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste plekken om te genieten van een high tea op Mallorca.
 
4 december 2023
Ben je een foodie op zoek naar een unieke ervaring op Mallorca? Dan is een kookworkshop misschien wel iets voor jou! Hier vind je vijf kookworkshops die je niet mag missen.
 
30 november 2023
Ben je op zoek naar avontuur en spanning tijdens je vakantie op Mallorca? Dan zijn de vele avonturenparken en klimbossen op het eiland zeker een bezoekje waard! Van beginners tot ervaren klimmers, er is voor iedereen iets te ontdekken. In deze blog nemen we je mee naar de leukste parken en bossen op Mallorca.
 
26 november 2023
Ontdek de prachtige natuur van Mallorca en spot de meest bijzondere vogels en wilde dieren op deze toplocaties. Van draslandgebieden tot bergketens en kleine eilanden, er valt genoeg te ontdekken op dit Spaanse eiland.
 
22 november 2023
Mallorca is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en kristalheldere water, maar biedt ook een aantal geweldige plekken om dieren te zien. In deze blog geven we je tips voor het bezoeken van de mooiste dierentuinen en aquaria van Mallorca.
 
18 november 2023
Mallorca is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen, met tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Maar het vinden van leuke souvenirs of cadeautjes kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er op het eiland tal van speelgoedwinkels en kinderboetieks die zeker een bezoek waard zijn.
 
14 november 2023
Als je op zoek bent naar een bijzondere culturele ervaring tijdens je reis naar Mallorca, dan is het bezoeken van een flamencovoorstelling zeker een aanrader. In deze blogpost delen we de beste plekken op het eiland om te genieten van Spaanse flamenco.
 
10 november 2023
Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis en cultuur, dan zijn archeologische vindplaatsen een must-see tijdens je reizen. In deze blogpost delen we enkele tips om je bezoek aan deze bijzondere plekken zo optimaal mogelijk te maken.
 
6 november 2023
Mallorca is een prachtig eiland met enkele van de meest luxueuze huizen en villa's ter wereld. In deze blog post zullen we enkele van de mooiste huizen en villa's van Mallorca verkennen en ontdekken wat ze te bieden hebben.
 
2 november 2023
Ontdek de rijke muziekscene en danscultuur van Mallorca, waar traditionele volksmuziek en moderne elektronische muziek samenkomen. Van intieme jazzclubs tot grote shows, Mallorca biedt voor elk wat wils en is de perfecte vakantiebestemming voor liefhebbers van lokale muziek en dans.