Ontdek de beste live muzieklocaties op Mallorca

20 oktober 2023
Ontdek de beste live muzieklocaties op Mallorca

Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden, heerlijke eten en bruisend nachtleven. Het eiland is de thuisbasis van tal van fantastische live muzieklocaties, die bezoekers een onvergetelijke avond uit bieden. Of je nu houdt van jazz, rock, pop, of iets anders, er is voor ieder wat wils. In deze blogpost nemen we je mee op een muzikale reis langs de beste live muzieklocaties op Mallorca.

Jazz Voyeur Club

Als je op zoek bent naar de beste jazzclub op Mallorca, dan moet je bij Jazz Voyeur Club zijn. Deze intieme locatie is gevestigd in Palma en biedt een fantastische sfeer en geweldige muziek. De club heeft een capaciteit van slechts 100 personen, wat zorgt voor een intieme en gezellige setting. Hier kun je genieten van live jazzmuziek van de beste lokale en internationale artiesten.

Es Gremi

Es Gremi is een populaire live muzieklocatie op Mallorca die zich richt op rock en popmuziek. Deze locatie is gevestigd in een voormalig magazijn in Palma en biedt plaats aan 1000 man. Es Gremi organiseert regelmatig concerten van zowel lokale als internationale artiesten, waaronder bekende namen als Vetusta Morla en Sidonie.

Trui Teatre

Trui Teatre is een fantastische locatie voor live muziek en theater. Deze locatie bevindt zich in een prachtig gerestaureerd theater in Palma en biedt plaats aan ongeveer 700 mensen. Trui Teatre organiseert regelmatig concerten van bekende artiesten uit de pop- en rockwereld, evenals theater- en dansvoorstellingen.

Shamrock Palma

Als je op zoek bent naar een gezellige Ierse pub met live muziek, dan moet je bij Shamrock Palma zijn. Deze locatie bevindt zich in het hart van Palma en biedt een fantastische sfeer en geweldige muziek. Hier kun je genieten van live optredens van lokale muzikanten en bands, terwijl je geniet van een koel glas Guinness.

La Movida

La Movida is een geweldige locatie voor live muziek en feesten. Deze locatie bevindt zich in Calvià en biedt een fantastische sfeer en geweldige muziek. Hier kun je genieten van live optredens van lokale en internationale artiesten, evenals feesten en evenementen. La Movida organiseert regelmatig themafeesten en evenementen, dus houd hun agenda in de gaten als je op zoek bent naar een geweldige avond uit.

Blue Jazz Club

Blue Jazz Club is een andere fantastische jazzclub op Mallorca. Deze locatie bevindt zich in het bekende Hotel Saratoga in Palma en biedt een prachtig uitzicht over de stad. Hier kun je genieten van live jazzmuziek van lokale en internationale artiesten, terwijl je geniet van een drankje en het uitzicht. Blue Jazz Club organiseert regelmatig jazzconcerten en evenementen, dus houd hun agenda in de gaten als je een jazzliefhebber bent.

Tito's Palma

Tito's Palma is een van de meest legendarische nachtclubs op Mallorca. Deze locatie bevindt zich in het hart van Palma en biedt een fantastische sfeer en geweldige muziek. Hier kun je genieten van live optredens van lokale en internationale artiesten, evenals feesten en evenementen. Tito's Palma organiseert regelmatig themafeesten en evenementen, en heeft een capaciteit van maar liefst 2000 mensen.

El Garito Club

El Garito Club is een gezellige bar en club in Palma die bekend staat om zijn geweldige sfeer en muziek. Hier kun je genieten van live optredens van lokale en internationale artiesten, evenals dj-sets en feesten. El Garito Club heeft een capaciteit van ongeveer 300 mensen en organiseert regelmatig evenementen en feesten.

Sa Possessió

Sa Possessió is een populaire culturele locatie in Palma die regelmatig live muziek organiseert. Deze locatie bevindt zich in een oud herenhuis en biedt een prachtig decor voor live optredens. Sa Possessió organiseert regelmatig concerten van lokale en internationale artiesten, evenals theater- en dansvoorstellingen.

Jazz Voyeur Festival

Tot slot willen we nog het Jazz Voyeur Festival noemen, dat elk jaar in Palma wordt gehouden. Dit festival biedt een fantastische line-up van lokale en internationale jazzartiesten en is een must-see voor jazzliefhebbers. Het festival vindt plaats in verschillende locaties in Palma, waaronder de Jazz Voyeur Club en het Teatre Principal.

Mallorca biedt een schat aan fantastische live muzieklocaties, of je nu houdt van jazz, rock, pop of iets anders. Of je nu op zoek bent naar een intieme jazzclub of een grote nachtclub, er is voor ieder wat wils. We hopen dat deze blogpost je heeft geïnspireerd om enkele van de beste live muzieklocaties op Mallorca te bezoeken en te genieten van geweldige muziek en een fantastische sfeer.