De ultieme gids voor boottochten en cruises op Mallorca

2 oktober 2023
De ultieme gids voor boottochten en cruises op Mallorca

Mallorca is een prachtig eiland in de Middellandse Zee. Het is de thuisbasis van enkele van de mooiste stranden ter wereld en biedt een adembenemend uitzicht op de zee. Er zijn tal van manieren om het eiland te verkennen, maar een van de beste manieren is door een boottocht of cruise te maken. Hier zijn enkele van de leukste boottochten en cruises die je kunt maken op Mallorca.

1. Catamaran Tour

Een van de beste manieren om de kustlijn van Mallorca te verkennen, is door een catamaran tour te maken. Je vaart langs enkele van de mooiste stranden en baaien en hebt de mogelijkheid om te zwemmen en snorkelen in de kristalheldere wateren. Tijdens de tour wordt er ook meestal eten en drinken geserveerd. Er zijn verschillende bedrijven die catamarantours aanbieden, dus je kunt de prijzen en routes vergelijken om de beste optie te vinden.

2. Sunset Cruise

Een van de meest romantische manieren om Mallorca te verkennen, is door een sunset cruise te maken. Je vaart langs de kustlijn terwijl de zon ondergaat en geniet van het prachtige uitzicht op de zee. Vaak wordt er ook champagne en hapjes geserveerd om de ervaring compleet te maken. Er zijn verschillende bedrijven die sunset cruises aanbieden, dus je kunt de prijzen en routes vergelijken om de beste optie te vinden.

3. Glass Bottom Boat Tour

Een glass bottom boat tour is een geweldige manier om zeedieren te bekijken zonder nat te worden. De boot heeft een glazen bodem, zodat je de onderwaterwereld kunt zien terwijl je droog blijft. Tijdens de tour vaar je langs enkele van de mooiste baaien van Mallorca en zie je misschien wel dolfijnen of andere zeedieren. Dit is een geweldige activiteit voor gezinnen met kinderen.

4. Yacht Charter

Als je op zoek bent naar een luxe manier om Mallorca te verkennen, dan is een yacht charter misschien iets voor jou. Je kunt een privéjacht huren en de kustlijn verkennen op je eigen tempo. Tijdens de tocht kun je stoppen bij verschillende baaien en stranden om te zwemmen en te zonnen. Er zijn verschillende bedrijven die yacht charters aanbieden, dus je kunt de prijzen en routes vergelijken om de beste optie te vinden.

5. Pirate Show Cruise

De Pirate Show Cruise is een unieke en leuke manier om Mallorca te verkennen. Je gaat terug in de tijd naar het tijdperk van piraten en vaart langs de kust terwijl je geniet van een piratenshow. De show omvat acrobatiek, zwaardvechten en andere spannende acts. Tijdens de cruise wordt er ook eten en drinken geserveerd en heb je de mogelijkheid om te zwemmen en te snorkelen in de zee.

6. Speedboot Tour

Als je op zoek bent naar wat meer spanning en avontuur, dan is een speedboot tour misschien iets voor jou. Je vaart langs de kustlijn en stopt bij verschillende baaien en stranden om te zwemmen en te zonnen. Het is een geweldige manier om de kustlijn van Mallorca te verkennen op een snelle en opwindende manier. Er zijn verschillende bedrijven die speedboot tours aanbieden, dus je kunt de prijzen en routes vergelijken om de beste optie te vinden.

7. BBQ Cruise

Een BBQ cruise is een geweldige manier om te genieten van lekker eten en de prachtige kustlijn van Mallorca te verkennen. Tijdens de cruise wordt er een barbecue geserveerd met vers bereide lokale gerechten. Je vaart langs enkele van de mooiste stranden en baaien en hebt de mogelijkheid om te zwemmen en te snorkelen in de kristalheldere wateren. Dit is een geweldige activiteit voor gezinnen en groepen vrienden.

8. Private Sightseeing Cruise

Een privé sightseeing cruise is een geweldige manier om Mallorca te verkennen op je eigen tempo. Je kunt een privéboot huren en de kustlijn verkennen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de zee. Tijdens de cruise kun je stoppen bij verschillende baaien en stranden om te zwemmen en te zonnen. Dit is een geweldige activiteit voor stellen en groepen vrienden.

9. Jet Ski Tour

Een jet ski tour is een opwindende manier om de kustlijn van Mallorca te verkennen. Je kunt een jet ski huren en langs de kustlijn racen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de zee. Tijdens de tour kun je stoppen bij verschillende baaien en stranden om te zwemmen en te zonnen. Dit is een geweldige activiteit voor avontuurlijke reizigers.

10. Kayak Tour

Een kayak tour is een geweldige manier om de kustlijn van Mallorca te verkennen op een rustige en ontspannen manier. Je vaart langs de kust en stopt bij verschillende baaien en stranden om te zwemmen en te zonnen. Het is een geweldige manier om te genieten van het prachtige uitzicht op de zee en de natuurlijke schoonheid van het eiland. Dit is een geweldige activiteit voor gezinnen en groepen vrienden.

Of je nu op zoek bent naar spanning en avontuur of juist naar ontspanning en rust, er is voor ieder wat wils als het gaat om boottochten en cruises op Mallorca. Kies de activiteit die het beste bij jou past en geniet van de prachtige kustlijn van dit prachtige eiland in de Middellandse Zee.