Ontdek de spanning bij de leukste avonturenparken en klimbossen op Mallorca

30 november 2023
Ontdek de spanning bij de leukste avonturenparken en klimbossen op Mallorca

Als je op Mallorca bent en op zoek bent naar iets spannends en avontuurlijks, dan hoef je niet verder te zoeken dan de vele avonturenparken en klimbossen die het eiland te bieden heeft. Of je nu een beginner bent of een ervaren klimmer, er is voor iedereen iets te ontdekken. In deze blog nemen we je mee naar de leukste avonturenparken en klimbossen op Mallorca.

Jungle Parc

Een van de bekendste en populairste avonturenparken van Mallorca is Jungle Parc. Dit park, gelegen in Santa Ponsa, biedt een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden en niveaus. Van tokkelbanen en klimmen tot evenwichtsproeven en apenbruggen. Er zijn vier verschillende parcoursen die variƫren in moeilijkheidsgraad, zodat je kunt kiezen welk parcours het beste bij jou past. Het park biedt ook nachtelijke avonturen aan voor degenen die op zoek zijn naar een extra uitdaging.

Katmandu Park

Katmandu Park, gelegen in het hart van Magaluf, is niet alleen een avonturenpark, maar ook een themapark. Het park biedt verschillende attracties voor jong en oud, waaronder een 4D-ervaring, een spiegellabyrint en een klimwand. Een van de hoogtepunten van het park is echter de 'Upside Down House', waar alles op zijn kop staat en je de wereld op een heel andere manier kunt beleven.

Forestal Park

Forestal Park, gelegen in het noorden van Mallorca, is een avonturenparadijs voor het hele gezin. Het park biedt verschillende parcoursen voor verschillende leeftijden en niveaus, waaronder tokkelbanen, apenbruggen en klimmuren. Het park is ook 's nachts geopend en biedt een unieke ervaring met verlichte parcoursen.

Mallorca Adventure Sports

Mallorca Adventure Sports, gelegen in het zuidwesten van Mallorca, biedt een breed scala aan activiteiten voor avonturiers van alle niveaus. Het park biedt verschillende klimroutes aan, waaronder een via ferrata en een klimmuur, evenals tokkelbanen en apenbruggen. Het park is ook de thuisbasis van de langste tokkelbaan van Mallorca, die een adembenemend uitzicht biedt op de omgeving.

Acrobosc

Acrobosc is een avonturenpark gelegen in Calvia en biedt verschillende parcoursen voor alle leeftijden en niveaus. Het park heeft apenbruggen, tokkelbanen en klimwanden, evenals een speciaal parcours voor kinderen. Het park biedt ook 's nachts activiteiten aan, inclusief een nachtelijke tokkelbaan.

Aventura IB

Aventura IB is een klimpark gelegen in Cala Millor en biedt verschillende klimroutes voor alle niveaus, van beginners tot ervaren klimmers. Het park heeft ook tokkelbanen en apenbruggen, evenals een speciaal parcours voor kinderen. Aventura IB biedt ook begeleide wandelingen aan in de omliggende bossen.

Parc de les Aus

Parc de les Aus, gelegen in het noorden van Mallorca, is niet alleen een avonturenpark, maar ook een vogelpark. Het park biedt verschillende activiteiten aan, waaronder tokkelbanen en klimroutes, evenals een bezoek aan de vogels in het park. Het park biedt ook educatieve activiteiten aan voor kinderen.

Kwest Adventure

Kwest Adventure, gelegen in Palma de Mallorca, biedt verschillende outdooractiviteiten aan, waaronder klimmen, abseilen, canyoning en mountainbiken. Het park biedt ook begeleide wandelingen aan in de omliggende bergen en bossen, evenals teambuildingactiviteiten voor groepen.

Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of gewoon op zoek bent naar iets leuks om te doen met het gezin, Mallorca biedt een breed scala aan avonturenparken en klimbossen die voor iedereen wat wils hebben. Dus waar wacht je nog op? Pak je klimuitrusting en ga op avontuur!