Ontdek de meest heerlijke high tea plekken op Mallorca

8 december 2023
Ontdek de meest heerlijke high tea plekken op Mallorca

Als je op zoek bent naar een ontspannende en luxe ervaring op Mallorca, is een afternoon tea de perfecte keuze. Het eiland biedt een breed scala aan uitstekende opties om te genieten van een high tea, van traditionele Engelse tot mediterrane twisten. In deze blogpost zullen we enkele van de beste plekken bespreken om te genieten van een high tea op Mallorca.

Katagi Blau - Calvià

Het Katagi Blau-restaurant in Calvià biedt een high tea-ervaring met een spectaculair uitzicht op zee. De high tea wordt geserveerd op het terras van het restaurant en omvat een selectie van heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Van scones met clotted cream en jam tot mini-sandwiches en quiches, deze high tea heeft voor elk wat wils. Bovendien kan je de ervaring upgraden met een glas cava of champagne. Geniet van de zonsondergang terwijl je geniet van de smaken van deze high tea.

Hotel Can Cera - Palma

Het vijfsterrenhotel Can Cera in Palma biedt een high tea-ervaring die perfect past bij de elegante en historische sfeer van het hotel. De high tea wordt geserveerd in de prachtige binnenplaats van het hotel, omgeven door groene planten en een fontein. De traditionele Engelse high tea op Can Cera omvat een selectie van zoete en hartige lekkernijen, waaronder scones, clotted cream, jam, mini-sandwiches, quiches en gebak. Een thee-ervaring in dit hotel is een must voor iedereen die op zoek is naar een unieke en verfijnde high tea-ervaring.

Es Princep - Palma

Es Princep is een vijfsterrenhotel in Palma dat een high tea-ervaring biedt met een mediterrane twist. De high tea wordt geserveerd op het dakterras van het hotel, met een spectaculair uitzicht op de kathedraal van Palma en de Middellandse Zee. De high tea op Es Princep omvat zoete en hartige lekkernijen met een lokale en seizoensgebonden twist. Geniet van heerlijke gebakjes, cakes, taarten en sandwiches, vergezeld van een selectie van thee, koffie of champagne.

Hotel Bendinat - Calvià

Het vijfsterrenhotel Bendinat in Calvià biedt een high tea-ervaring die perfect past bij de prachtige omgeving van het hotel. De high tea wordt geserveerd op het terras van het hotel, omgeven door groen en met uitzicht op zee. De high tea op Bendinat omvat een selectie van zoete en hartige lekkernijen, waaronder scones, clotted cream, jam, mini-sandwiches en gebak.

Hotel Formentor - Pollença

Het vijfsterrenhotel Formentor in Pollença biedt een van de meest iconische high tea-ervaringen op het eiland. De high tea wordt geserveerd op het terras van het hotel, omgeven door groen en met uitzicht op de Middellandse Zee. De traditionele Engelse high tea op Formentor omvat een selectie van zoete en hartige lekkernijen, waaronder scones, clotted cream, jam, mini-sandwiches, quiches en gebak. De high tea op Formentor is een must voor iedereen die op zoek is naar een luxe en verfijnde ervaring op Mallorca.

Er zijn veel plekken op Mallorca om te genieten van een heerlijke high tea-ervaring. Of je nu op zoek bent naar een traditionele Engelse high tea of een mediterrane twist, er is voor elk wat wils. Geniet van de prachtige omgeving en de smaken van de high tea op deze geweldige locaties op Mallorca.