Leuke speelgoedwinkels en kinderboetieks op Mallorca

18 november 2023
Leuke speelgoedwinkels en kinderboetieks op Mallorca

Mallorca is een prachtig eiland om te bezoeken met kinderen. Het heeft een overvloed aan activiteiten en bezienswaardigheden om gezinnen bezig te houden tijdens hun vakantie. Maar als het gaat om het vinden van leuke souvenirs of cadeautjes voor de kleintjes, kan het een uitdaging zijn om te weten waar je moet beginnen. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de leukste speelgoedwinkels en kinderboetieks op het eiland die zeker een bezoek waard zijn.

1. Cu-cu Toys & Things in Palma de Mallorca

Cu-cu Toys & Things is een fantastische speelgoedwinkel in het hart van Palma de Mallorca. Het is gevuld met kleurrijk en creatief speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Van houten puzzels en knuffeldieren tot educatief speelgoed en bordspellen, deze winkel heeft het allemaal. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en ze hebben een gevarieerd aanbod aan speelgoed dat geschikt is voor alle budgetten.

2. La Oca in Palma de Mallorca

La Oca is een bekende keten van gespecialiseerde winkels in Spanje en heeft ook een winkel in Palma de Mallorca. Hun speelgoedcollectie is zorgvuldig samengesteld en bevat stijlvol en modern speelgoed dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken. Denk aan design speelgoed, zoals houten auto's en poppenhuizen, maar ook aan educatief speelgoed en spellen. La Oca is een goede plek om cadeautjes te vinden voor kinderen van alle leeftijden.

3. Kiddy's Class in Palma de Mallorca

Kiddy's Class is een kinderboetiek die zich richt op kinderen van 0 tot 14 jaar oud. Ze bieden een uitgebreide selectie kleding, schoenen en accessoires van bekende merken, maar ook speelgoed en decoratieve items voor de kinderkamer. De winkel heeft een moderne uitstraling en het personeel is deskundig en behulpzaam.

4. Petit Ciel in Palma de Mallorca

Petit Ciel is een charmante kinderboetiek in het hart van Palma de Mallorca. Hier vind je een selectie van stijlvolle en tijdloze kleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud, evenals speelgoed en decoratieve items voor de kinderkamer. De winkel heeft een elegante uitstraling en het personeel is vriendelijk en attent.

5. Deu Berç in Pollença

Deu Berç is een prachtige kinderboetiek in het stadje Pollença in het noorden van Mallorca. Hier vind je een mooie collectie kleding voor kinderen van 0 tot 8 jaar oud, evenals speelgoed en decoratieve items voor de kinderkamer. De winkel heeft een rustieke uitstraling en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

6. El Corte Inglés in Palma de Mallorca

El Corte Inglés is een bekende warenhuisketen in Spanje en heeft ook een vestiging in Palma de Mallorca. Hun speelgoedafdeling is enorm en biedt een breed scala aan speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Naast speelgoed hebben ze ook een grote selectie kinderkleding en accessoires. El Corte Inglés is een goede plek om te gaan als je op zoek bent naar alles onder één dak.

7. Toys R Us in Marratxí

Toys R Us is een wereldwijd bekende speelgoedwinkelketen en heeft een winkel in Marratxí op Mallorca. Hun speelgoedcollectie is enorm en biedt een breed scala aan speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, van poppen en actiefiguren tot videogames en buitenspeelgoed. Toys R Us is een plek waar kinderen zich thuis zullen voelen en waar ouders gemakkelijk een cadeau kunnen vinden voor hun kleintjes.

Of je nu op zoek bent naar creatief speelgoed, educatief speelgoed of stijlvolle kinderkleding, Mallorca heeft een breed scala aan speelgoedwinkels en kinderboetieks die zeker een bezoek waard zijn. Vergeet niet om een ​​beetje extra ruimte in je koffer te bewaren voor al je nieuwe aankopen!