Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Mallorca te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
26 februari 2024
Sóller: verborgen juweeltje van Mallorca. Prachtige natuur, lokale gerechten en bezienswaardigheden. Een must-visit bestemming!
 
22 februari 2024
Valldemossa: pittoresk dorp op Mallorca met smalle straatjes, historische gebouwen en adembenemend uitzicht op bergen. Ontdek de magie!
 
18 februari 2024
Ontdek de betovering van Port de Pollença: de perfecte vakantiebestemming met stranden, natuur, nachtleven en cultuur.
 
14 februari 2024
Cala Millor op Mallorca: prachtig strandparadijs met gouden zand, kristalhelder water, activiteiten, culinaire hoogstandjes en accommodaties.
 
10 februari 2024
Ontdek de betoverende geschiedenis van Alcúdia: wandel door oude straten, bezoek stadsmuren en het Romeinse theater, en geniet van lokale keuken en prachtige stranden.
 
6 februari 2024
Ontdek de spectaculaire Serra de Tramuntana op Mallorca: wandelen, adembenemende uitzichten, historische dorpjes, avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten.
 
2 februari 2024
Ontdek iconische gebouwen en architectuur op Mallorca: Kathedraal van Palma, Castell de Bellver, modernistische gebouwen, Serra de Tramuntana, Arabische Baden, Kasteel van Capdepera, Kerk van Sant Bartomeu, Paleis van Almudaina.
 
29 januari 2024
Ontdek de adembenemende schoonheid van een zonsopgang op Mallorca met prachtige uitzichten op Cap de Formentor, Cala Mesquida, Castell de Bellver, Playa de Muro en Sa Calobra.
 
25 januari 2024
Ontdek traditionele Mallorcaanse dans in Palma, Sóller, Valldemossa en Deia. Een betoverende ervaring vol ritme en passie!
 
21 januari 2024
Ontdek de kunst en cultuur van Mallorca: festivals, muziek, musea, tradities en de prachtige kathedraal. Een betoverende ervaring.
 
17 januari 2024
Ontdek de beste bierbrouwerijen op Mallorca en geniet van lokale bieren, rondleidingen en prachtige omgeving. Proost op een geweldige tijd op het eiland!
 
13 januari 2024
Ontdek romantische plekken op Mallorca voor een onvergetelijke picknick: Cala Llombards, Parc de la Mar, Cap de Formentor, Jardins de Alfabia en Caló des Moro.
 
9 januari 2024
De feestdagen op Mallorca bieden kerstmarkten, kerstconcerten, lichtshows, Nieuwjaarsvieringen, sportevenementen, proeverijen van lokale lekkernijen en culturele evenementen.
 
5 januari 2024
Ontspannen in het paradijs: de beste plekken voor een massage op Mallorca. Spa Son Net, Belmond La Residencia, St. Regis Mardavall Mallorca Resort, Zafiro Palace Alcudia, en Castell Son Claret bieden allemaal luxe en ontspannende massage-ervaringen.
 
1 januari 2024
Ontdek de 5 beste plekken op Mallorca om te mediteren en tot rust te komen: grotten van Drach, strand van Es Trenc, tuinen van Alfabia, Cap de Formentor en Valldemossa.