Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Mallorca te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
11 juli 2023
Mallorca staat niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en berglandschappen, maar ook om zijn schitterende tuinen en parken. In deze blogpost nemen we je mee op een ontdekkingstocht langs de mooiste groene oases op het eiland, waar je kunt genieten van weelderige flora, rustgevende waterelementen en adembenemende uitzichten.
 
9 juli 2023
Mallorca is een betoverend eiland dat bekend staat om zijn prachtige landschap en kristalheldere wateren. Het is ook de perfecte plek voor een yoga en mindfulness retraite, waar je kunt ontspannen en jezelf kunt onderdompelen in deze beoefeningen in een serene omgeving.
 
7 juli 2023
Mallorca is een populaire vakantiebestemming vanwege de prachtige stranden en bruisende nachtleven. Maar het is belangrijk om duurzaam te reizen en een positieve impact te hebben op het milieu en de lokale gemeenschap. In deze blogpost delen we tips voor duurzaam reizen op Mallorca, zodat je kunt genieten van je vakantie terwijl je de ecologische voetafdruk minimaliseert.
 
5 juli 2023
Mallorca is een populaire vakantiebestemming in de Middellandse Zee. Om het eiland te verkennen en alles wat het te bieden heeft te ontdekken, is het belangrijk om te weten hoe je jezelf kunt verplaatsen op het eiland. In dit artikel bespreken we de drie belangrijkste vormen van openbaar vervoer op Mallorca: bus, trein en taxi.
 
3 juli 2023
Mallorca is een prachtige vakantiebestemming met charmante dorpjes, kristalhelder water en mooie stranden. Om het eiland goed te verkennen, is het huren van een auto een uitstekende optie. In deze blogpost geven we waardevolle tips en advies voor het huren van een auto op Mallorca.
 
1 juli 2023
Ontdek de heerlijke traditionele Mallorcaanse keuken en waar je de meest typische gerechten kunt proeven op dit prachtige eiland. Van het beroemde Ensaimada-gebak tot de smeerbare Sobrasada-worst en de hartige Arroz Brut, er is voor ieder wat wils in de Mallorcaanse keuken.
 
29 juni 2023
Mallorca staat niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar ook om zijn heerlijke wijnen. Met een lange geschiedenis van wijnproductie, biedt het eiland verschillende wijnhuizen en wijntours die een must zijn voor elke wijnliefhebber. In dit artikel ontdek je de beste wijnhuizen en wijntours op Mallorca, zodat je kunt genieten van de fantastische wijnen die dit zonovergoten eiland te bieden heeft.
 
27 juni 2023
Mallorca is meer dan alleen zon, zee en strand. Het eiland heeft een rijk cultureel leven met vele festivals en evenementen die de lokale cultuur en tradities vieren. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingstocht door het lokale leven van Mallorca, met bijzondere aandacht voor de festivals en evenementen die het eiland te bieden heeft.
 
25 juni 2023
Mallorca is een populaire vakantiebestemming vanwege de prachtige stranden, kristalheldere water en bruisend nachtleven. Maar het eiland biedt ook mogelijkheden voor reizigers met een beperkt budget. In dit artikel geven we tips om je vakantie op Mallorca zo budgetvriendelijk mogelijk te maken, zonder in te boeten aan plezier of comfort.
 
23 juni 2023
Mallorca is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en charmante dorpjes, maar biedt ook een schat aan spa's en wellnesscentra voor vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning. In dit blogartikel nemen we je mee op een reis langs de beste spa's en wellnesscentra die Mallorca te bieden heeft.
 
21 juni 2023
Mallorca is niet alleen bekend om zijn stranden en cultuur, maar biedt ook een unieke glamping-ervaring voor diegenen die willen genieten van luxe en comfort in de natuur. In dit blogitem zullen we je alles vertellen over de beste glamping locaties op Mallorca en waarom glamping op dit eiland een geweldige keuze is.
 
19 juni 2023
Mallorca is een populaire vakantiebestemming vanwege de prachtige stranden, landschappen en rijke cultuur. Een belangrijk aspect van een onvergetelijke vakantie is het kiezen van de juiste accommodatie. In dit artikel hebben we een lijst samengesteld van de mooiste hotels en accommodaties op het eiland Mallorca, zodat je de perfecte plek kunt vinden voor je volgende droomvakantie.
 
17 juni 2023
Mallorca is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Europa en biedt prachtige stranden, bergen en een bruisend nachtleven. Maar wat is de beste tijd om Mallorca te bezoeken? In dit artikel bespreken we de verschillende seizoenen, het weer, evenementen en activiteiten om je te helpen de perfecte tijd voor jouw bezoek te bepalen.
 
15 juni 2023
Mallorca staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar er is meer te ontdekken op dit eiland. Ontdek de authentieke Mallorcaanse ervaring in de traditionele dorpen en rijke cultuur van het eiland. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door enkele van de meest charmante en cultureel rijke dorpen van Mallorca, waar je de echte ziel van het eiland kunt ontdekken.
 
13 juni 2023
Mallorca is een fantastische bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een zonnige vakantie met veel activiteiten en attracties. In dit artikel delen we enkele van de beste gezinsvriendelijke activiteiten en attracties op het eiland, van prachtige stranden tot avontuurlijke waterparken en culturele bezienswaardigheden.