De beste spa's en wellnesscentra op Mallorca

23 juni 2023
De beste spa's en wellnesscentra op Mallorca

Mallorca, het grootste eiland van de Balearen, is een paradijs voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, zee en ontspanning. Naast de prachtige stranden, het kristalheldere water en de charmante dorpjes, biedt het eiland ook een schat aan spa's en wellnesscentra om lichaam en geest tot rust te brengen. In dit blogartikel nemen we je mee op een reis langs de beste spa's en wellnesscentra die Mallorca te bieden heeft.

1. Arabella Spa, St. Regis Mardavall Mallorca Resort

Het Arabella Spa, gelegen in het luxueuze St. Regis Mardavall Mallorca Resort, is een van de meest prestigieuze spa's op het eiland. Het biedt een scala aan exclusieve behandelingen, zoals Thalasso therapie, Ayurveda en hot stone massages, evenals een luxueuze hydrotherapiezone. Gasten kunnen ontspannen in de verwarmde binnenzwembaden, de ijsfontein, de sauna's, het stoombad en de jacuzzi's. Het Arabella Spa is een oase van rust en ontspanning, met een sereen uitzicht op de Middellandse Zee.

2. Son Brull Hotel & Spa

Son Brull Hotel & Spa, gelegen in een prachtig gerenoveerd 18e-eeuws klooster aan de voet van de Tramuntana bergen, is een idyllische plek om tot rust te komen. Het wellnesscentrum biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen. Er is ook een verwarmd binnenzwembad, een buitenzwembad, een sauna, een stoombad en een fitnessruimte. Son Brull is de perfecte plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Mallorca en te ontspannen in een rustige en vredige omgeving.

3. Belmond La Residencia Spa

Gelegen in het charmante dorpje Deià, biedt het Belmond La Residencia Spa een unieke en intieme spa-ervaring. Omgeven door sinaasappel- en citroenbomen, en met uitzicht op de bergen, kunnen gasten genieten van een scala aan behandelingen die gebruik maken van lokale ingrediënten zoals olijfolie, amandelen en citrusvruchten. Het wellnesscentrum biedt ook yogalessen, Pilates en Tai Chi, evenals een buitenzwembad, een sauna en een stoombad. De ontspannen sfeer en de prachtige omgeving maken dit spa een must-visit tijdens je verblijf op Mallorca.

4. Cap Rocat Spa

Het Cap Rocat Spa, gevestigd in een voormalig militair fort aan de baai van Palma, combineert historische charme met moderne luxe. De spa biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder aromatherapie, massages en gezichtsbehandelingen, evenals een verwarmd binnenzwembad, een stoombad, een sauna en een fitnessruimte. Het indrukwekkende uitzicht op zee en de unieke architectuur maken het Cap Rocat Spa een unieke en onvergetelijke wellnessbestemming op Mallorca.

5. Nixe Herbal Spa, Hotel Nixe Palace

Het Nixe Herbal Spa, gelegen in het elegante Hotel Nixe Palace, is een moderne en stijlvolle spa met een scala aan behandelingen op basis van natuurlijke kruiden en planten. Gasten kunnen genieten van massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, evenals een Turks bad, een sauna, een ijsfontein en een ontspanningsruimte met uitzicht op zee. Het Nixe Herbal Spa is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Mallorca.

6. Carrossa Spa, Carrossa Hotel

Het Carrossa Spa, gelegen in het prachtige landschap van het Carrossa Hotel, biedt een exclusieve en rustige omgeving voor ontspanning. De spa biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen, evenals een verwarmd binnenzwembad, een stoombad, een sauna en een ontspanningsruimte. Met een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels en een warme, gastvrije sfeer, is het Carrossa Spa een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen op Mallorca.

7. Pure Salt Port Adriano Hotel & Spa

Het Pure Salt Port Adriano Hotel & Spa, gelegen aan de exclusieve jachthaven van Port Adriano, biedt een luxueuze en ontspannende spa-ervaring. De spa beschikt over een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen, evenals een verwarmd binnenzwembad, een stoombad, een sauna en een ontspanningsruimte met uitzicht op zee. Met een focus op persoonlijke aandacht en hoogwaardige service, is het Pure Salt Port Adriano Hotel & Spa de perfecte plek om te genieten van een verwennerij op Mallorca.

8. Iberostar Grand Hotel Portals Nous Spa

Het Iberostar Grand Hotel Portals Nous Spa is een oase van rust en ontspanning, gelegen in de chique badplaats Portals Nous. De spa biedt een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen, evenals een verwarmd binnenzwembad, een stoombad, een sauna en een ontspanningsruimte. Met een focus op holistische wellness en persoonlijke aandacht, is het Iberostar Grand Hotel Portals Nous Spa een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen tijdens je verblijf op Mallorca.

Mallorca heeft een indrukwekkend aanbod van spa's en wellnesscentra om uit te kiezen, zodat je zeker de perfecte plek zult vinden om te ontspannen en tot rust te komen tijdens je vakantie. Of je nu op zoek bent naar een exclusieve, luxueuze ervaring, of liever een rustige, intieme omgeving, er is voor ieder wat wils op dit prachtige eiland.