Ontspannen in het paradijs: de beste plekken om te genieten van een massage op het eiland Mallorca

5 januari 2024
Ontspannen in het paradijs: de beste plekken om te genieten van een massage op het eiland Mallorca

Mallorca, een van de prachtige eilanden van Spanje, is niet alleen bekend om zijn adembenemende stranden en bruisende nachtleven, maar ook om zijn ontspannende wellnesscentra. Als je op zoek bent naar de ultieme ontspanning tijdens je vakantie, dan is een massage op Mallorca iets wat je niet mag missen. In deze blogpost delen we de beste plekken op het eiland waar je kunt genieten van een heerlijke massage.

1. Spa Son Net

Gelegen in het hart van Mallorca, is Spa Son Net een oase van rust en luxe. Dit wellnesscentrum biedt een scala aan massages en behandelingen die gericht zijn op het herstellen van balans en het verlichten van stress. Of je nu kiest voor een klassieke Zweedse massage of een diepweefselmassage, de ervaren therapeuten van Spa Son Net zullen ervoor zorgen dat je volledig ontspant en herboren voelt.

2. Belmond La Residencia

Als je op zoek bent naar een unieke massage-ervaring, dan is Belmond La Residencia de perfecte plek. Dit exclusieve hotel en wellnesscentrum biedt massages aan in de openlucht, omringd door de prachtige natuurlijke schoonheid van Mallorca. Laat je verwennen met een ontspannende massage terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van de zee en geniet van het adembenemende uitzicht op de bergen.

3. St. Regis Mardavall Mallorca Resort

Het St. Regis Mardavall Mallorca Resort is een luxe resort dat bekend staat om zijn uitstekende spa-voorzieningen. Hier kun je genieten van een breed scala aan massages, waaronder de populaire hot stone massage en de aromatherapiemassage. De professionele therapeuten van het resort zullen ervoor zorgen dat je volledig ontspant en geniet van de ultieme wellnesservaring.

4. Zafiro Palace Alcudia

Gelegen in de prachtige badplaats Alcudia, biedt Zafiro Palace Alcudia een ontspannende en luxe omgeving voor een massage. Het wellnesscentrum van het hotel beschikt over een scala aan massages, waaronder de traditionele Zweedse massage, de Thaise massage en de Ayurvedische massage. Na je massage kun je ontspannen bij het zwembad of genieten van een verfrissend drankje in de bar.

5. Castell Son Claret

Castell Son Claret is een prachtig hotel en wellnesscentrum dat gevestigd is in een 19e-eeuws kasteel. Hier kun je genieten van een luxe en ontspannen massage-ervaring in een historische en sfeervolle omgeving. De spa van het hotel biedt een scala aan massages, waaronder de Balinese massage en de Lomi Lomi massage. Na je massage kun je ontspannen in de weelderige tuinen van het hotel of genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning na een dag vol avontuurlijke activiteiten of gewoon wilt genieten van een rustige en verkwikkende ervaring, Mallorca biedt de perfecte plekken om te genieten van een massage. Verwen jezelf tijdens je vakantie op dit prachtige eiland en laat de stress van alledag achter je terwijl je geniet van de ultieme ontspanning.